Business 26 Mai 2016 09:20
Microsoft va disponibiliza pana la 1.850 de persoane intr-un plan masiv de restructurare a diviziei de smartphone-uri, in conditiile in care Satya Nadella, CEO-ul companiei, tempereaza ambitiile Microsoft pe piata de dispozitive mobile.
In jur de 1.350 de persoane vor fi concediate numai in Finlanda, baza business-ului achizitionat de la Nokia in 2014. Nadella deja a redus valoarea achizitiei de 9,5 miliarde de dolari a Nokia, incheiata de predecesorul sau, Steve Ballmer, mutand strategia Windows Phone inspre consumatorii de business, in incercarea de a concura cu Apple si cu producatorii care folosesc Android, scrie Bloomberg, citat de MEDIAFAX.

”Ne concentram eforturile pe industria de telefoane unde avem sanse de diferentiere. Vom continua sa inovam dispozitivele noastre, precum si serviciile cloud pe toate platformele mobile”, a spus Nadella.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.