Business 24 Mai 2016 16:28
O schema a noului iPhone a fost publicata intr-o revista online japoneza.

Zvonurile precum ca iPhone va elimina complet portul jack de 3.5mm pentru a putea obtine un design mai subtire devin realitate, odata cu dezvaluirile pe care de la de 9to5mac le aduc in atentia internautilor.

Dupa cum arata modelul de patent publicat, iPhone Pro va avea o grosime de 7,3mm. Aceasta grosime poate fi gasita si acum pe terminalele iPhone 6s Plus. Din pacate, dupa imaginea publicata se pare ca noul iPhone va fi mai gros cu 0,2mm fata de iPhone 6 Plus.

Un aspect foarte important de remarcat este reprezentat de faptul ca iPhone 7 va beneficia de sistemul dual-camera, care s-ar putea sa fie motivul pentru care nu se poate scadea mai mult din grosime. Acest sistem va permite efectuare de fotografii mult mai personalizate prin posibilitatea alegerii dublei focalizari.

Schemele mai arata si faptul ca telefonul va beneficia de un Smart Connector. Asta s-ar putea sa ajute foarte mult la viata bateriei, intrucat se vor putea conecta huse care sa alimenteze telefonul cu energie solara sau, pur si simplu, printr-o baterie externa.

Chiar daca totul pare sa fie relevant, nu trebuie sa eliminam scepticismul din ecuatie. Este adevarat ca se potriveste cu tot ceea ce au declarat reprezentantii Apple, insa detaliile s-ar putea sa varieze in final.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.