Euroweb Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de telecomunicatii, specializat in furnizarea de solutii de business IT&C dedicate segmentului B2B, anunta incheierea unui parteneriat cu Cisco Romania, potrivit unui comunicat de marti al companiei.

Acordul se inscrie in strategia Euroweb pentru anul in curs, care prevede diversificarea portofoliului prin adaugarea de noi solutii si servicii IT&C in zonele de cloud, centre de date si securitate. "Parteneriatul cu Cisco se inscrie in directia strategica a Euroweb si constituie un factor cheie pentru a genera cresteri in urmatoarea perioada, in masura in care tot mai multe companii inteleg necesitatea investitiilor in solutii de virtualizare si infrastructura cloud. Cele mai multe investitii vor veni din zona companiilor mici si mijlocii care vor aloca intre 15% si 25% din veniturile totale pentru servicii de infrastructura, in functie de nevoile si de specificul fiecarei companii", spune Nazmi Çağlar Bölük, CEO Euroweb Romania, mentionand ca implementarea acestor tipuri de servicii in zona de cloud, poate genera economii de costuri de peste 20%, la care se adauga alte beneficii, precum posibilitatea acestor companii de a investi in inovatie, in dezvoltarea de noi produse si servicii si in cresterea vanzarilor, informeaza MEDIAFAX.

Parteneriatul permite companiei sa ofere clientilor servicii unificate care acopera majoritatea nevoilor operationale ale oricarei companii: comunicatii de voce si date, solutii unificate de gazduire, colaborare si securitate. Euroweb Romania, companie specializata in furnizarea de solutii de business IT&C dedicate segmentului B2B, are in prezent 80 de angajati si dispune de centre operationale in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi, care deservesc peste 1.100 de clienti din segmente precum: financiar-bancar, servicii, productie si telecomunicatii.

Incepand cu anul 2010, actionarul principal al Euroweb Romania S.A. este TT International Holdings BV, parte a grupului Turk Telekom.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.