Un tanar roman sustine ca este coordonatorul grupului de hackeri Team GhostShell, caruia i se atribuie o serie de atacuri cibernetice asupra unor institutii guvernamentale si companii din Statele Unite.
Romanul Razvan Eugen G., in varsta de 24 de ani, a dezvaluit ca el este hackerul care utilizeaza pseudonimul GhostShell, precizand ca locuieste in Bucuresti si prezentand o imagine a pasaportului pe care il detine. Pentru a confirma autenticitatea afirmatiilor, hackerul a oferit detalii despre profilul sau de pe site-ul PasteBin, de unde au fost publicate o serie de informatii sustrase prin atacuri cibernetice.

Hackerul si-a dezvaluit identitatea intr-un interviu acordat in comun site-urilor DataBreaches.net si CyberWarNews.info. Hackerul care utilizeaza pseudonimul GhostShell este activ incepand din anul 2012, atribuindu-se o serie de atacuri informatice care au vizat institutii guvernamentale americane, inclusiv Pentagonul, precum si o serie de companii, fiind sustrase milioane de date cu caracter personal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.