Facebook a picat, luni seara, fiind pentru a doua oara in mai putin de o saptamana cand cea mai mare retea de socializare online din lume se confrunta cu probleme tehnice, relateaza presa internationala.

Reteaua Facebook nu putea fi accesata, luni seara, nici de pe computere, nici de pe dispozitivele mobile. Mesajul primit de utilizatorii care au incercat sa isi acceseze conturile luni, incepand de la ora 22.30, a fost: "Sorry, something went wrong. We're working on it and we'll get it fixed as soon as we can". (Ne pare rau, ceva este in neregula. Lucram la repararea problemelor cat mai repede posibil).

Este pentru a doua oara in mai putin de o saptamana cand cea mai mare platforma de socializare online are probleme tehnice. Cel mai recent, Facebook a picat joi seara in Romania, pentru aproximativ 20 de minute, probleme similare fiind inregistrate atunci atat in SUA, cat si in alte tari in care aceasta platforma online este disponibila, potrivit relatarilor din presa internationala.

O situatie similara a fost inregistrata, la nivel international, luni seara, potrivit site-ului isitdownrightnow.com. Ca de obicei, defectiunea cu care se confrunta site-ul Facebook a determinat publicarea unor comentarii ironice ale utilizatorilor pe alte retele sociale, intre care platforma Twitter, scrie MEDIAFAX.

Si site-ul techcrunch.com relateaza intr-un mod ironic problemele cu care se confrunta Facebook: "Da, prieteni, ceva ce este de neconceput (nu chiar) s-a intamplat: titanul care este Facebook a picat".

"Pentru o companie care are venituri de milioane (de dolari, n.r.) pe zi, fiecare minut de defectiune inseamna pierderi din publicitate de zeci de mii de dolari", mai spune techcrunch.com.

Facebook este cea mai mare retea de socializare din lume, avand 1,49 de miliarde de utilizatori activi in fiecare luna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.