Business 3 Iulie 2015 11:06
Imagini ale noului model iPhone 7, prezentat ca cea mai mare inovatie a Apple pana in prezent, au inceput sa circule in mediul virtual. Noul telefon prezinta imbunatatiri importante la capitolele design si manevrabilitate.

In afara de functiile clasice si de cea de citire a amprentei, butonul „home” permite acum navigarea in meniul telefonului. Alaturi de schimbarile de design, Apple anunta modificari la nivelul componentelor electronice, cum ar fi camera foto, dotata acum cu un senzor de 12 megapixeli si ajutata de un noul tip de led dublu, care emite mai multa lumina.

Nici camera din fata nu a fost ignorata, aceasta fiind dotata cu un senzor de 4 megapixeli, in timp ce unghiul de vizibilitate a fost extins la 120 de grade, imbunatatind realizarea imaginilor de tip selfie. Procesorul cu patru nuclee A9X si memoria de 2 GB RAM vor usura si mai mult utilizarea noului telefon. Imbunatatirile aduse componentelor, impreuna cu noul sistem de operare iOS 10, promit sa ofere utilizatorilor tot ce este mai bun, scrie mediafax.

Apple a devansat Google, devenind cel mai valoros brand din lume, cu 247 de miliarde de dolari, in crestere cu 67% fata de anul trecut, potrivit clasamentului anual Brand Z realizat de WPP si Millward Brown. Astfel, brandul Apple valoreaza 247 miliarde de dolari, fiind cu 67% mai mare fata de anul trecut, potrivit calculelor Millward Brown.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.