Business 2 Mai 2015 15:09
Platforma Instagram, care a devenit rapid una dintre retelele de socializare online preferate de staruri, a lansat un canal dedicat muzicii, potrivit theverge.com.
Instagram, care este o platforma folosita in general pentru distribuirea de fotografii, a lansat, miercuri, un cont intitulat @Music. Acesta este primul cont dedicat unui tip specific de continut, in cazul de fata muzica. Acest canal va prezenta o "alta fata" a muzicienilor in devenire si a starurilor din industria muzicala, in interiorul comunitatii Instagram, potrivit relatarilor din presa internationala, scrie MEDIAFAX.

Contul @Music va fi actualizat de sase ori pe saptamana si va fi dedicat explorarii industriei muzicale la nivel international, de la cei care creeaza muzica la comunitatile din jurul lor, potrivit lui Kevin Systrom, confondator si CEO al Instagram. Platforma Instagram a fost preluata de Facebook in anul 2012, printr-o tranzactie de un miliard de dolari Facebook este cea mai mare retea de socializare din lume, avand 1,35 miliarde de utilizatori activi in fiecare luna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.