Conturile Leei Michelle si al formatiei One Direction au postat cele mai redistribuite mesaje ale retelei Twitter in anul ce a trecut.

Pe primele doua locuri in topul celor mai virale postari s-au clasat anunturile mortii lui Cory Monteith si cel al decesului lui Pul Walker.

in mesajul publicat pe Twitter pe 29 iulie, actrita Lea Michele, partenera lui Cory Monteith le multumeste fanilor pentru sprijinul acordat, dupa decesul iubitului si partenerului sau din serial:

"Va multumesc tuturor pentru faptul ca m-ati ajutat sa trec peste acest lucru cu iubirea si sprijinul vostru. Cory va ramane pentru totdeauna in inima mea".

Cory Monteith, vedeta serialului "Glee", a fost gasit mort in camera de hotel

Al doilea mesaj, este postarea aparuta pe contul oficial al actorului Paul Walker, in care se anunta moartea acestuia intr-un accident de automobil.

"Cu inima grea trebuie sa confirmam faptul ca Paul Walker a murit astazi intr-un tragic accident de masina", se spunea in postarea distribuita de peste 400.000 de ori.

Pe locul al treilea se afla un mesajul lui Niall Horan, membru al formatiei pop One Direction, cu ocazia implinirii varstei de 20 de ani, si care a fost distribuit de peste 367.000 de ori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.