Orange Romania a inregistrat in trimestrul al treilea venituri de 241 milioane euro, in urcare cu 3,2% fata de nivelul din perioada corespunzatoare a lui 2012, in baza comparabila, in contextul cresterii numarului clientilor la 10,383 milioane, a anuntat miercuri compania, citata de MEDIAFAX.

In primele noua luni ale anului, veniturile operatorului au urcat cu 0,7%, la 690 milioane euro, se arata intr-un comunicat transmis de Orange Romania.

Excluzand impactul masurilor de reglementare, veniturile Orange Romania au urcat in trimestrul al treilea cu 5,9%, una dintre cele mai solide cresteri din Europa, se spune intr-un comunicat publicat de grupul francez Orange. Veniturile din Europa (excluzand Franta, Spania si Polonia) au scazut cu 2,7% dupa excluderea efectului masurilor de reglementare.

Operatiunile din Romania au inregistrat de asemenea una dintre cele mai accentuate cresteri ale numarului de clienti, noteaza grupul.

Numarul clientilor companiei a urcat cu 183.000 fata de finele lunii iunie. Raportat la finalul anului trecut, compania are cu 100.000 mai multi clienti, reiese din datele financiare prezentate miercuri de grupul Orange.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.