Producatorul canadian de smartphone-uri BlackBerry intentioneaza sa incheie pana in noiembrie licitatia si negocierile pentru vanzarea companiei.

Compania a anuntat in luna august ca a desemnat o comisie speciala, formata din membri ai consiliului de administratie, pentru a cauta "alternative strategice", scrie MEDIAFAX.

In perioada urmatoare, BlackBerry a purtat discutii preliminare cu mai multi investitori interesati sa preia compania, partial sau integral, a afirmat una dintre surse, precizand ca a fost stabilita o lista de potentiali investitori, iar negocierile pentru vanzare ar putea incepe in scurt timp.

Pritre investitorii interesati sa investeasca la BlackBerry se numara mai multe institutii financiare din Canada si Statele Unite, printre care Canada Pension Plan Investment Board, un fond de administrare de pensii, si fondul de capital de risc Bain Capital. De asemenea, compania canadiana a intrat in atentia grupului chinez Lenovo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.