Business 27 Mai 2013 11:31
Google va schimba designul pe care il are serviciul sau de mail si asta in urmatoarele luni, scrie adevarul.ro.

Gmail a primit de-a lungul ultimilor ani putine schimbari de interfata, doar usor inspirate din restul produselor companiei. Acum se pare ca va capata mai mult din alura aplicatiei mobile, mesajele vor fi distribuite altfel.

De asemenea, aplicatia mobila de Gmail va primi de la Google design nou, cu mai multe culori, raporteaza TheNextWeb. Cel mai probabil noua versiune va fi disponibila in viitoarele saptamani, dat fiind ca au scapat cateva capturi de ecran la Google I/O, ultimul mare eveniment al Google.

Este cert acum ca Android 4.3 Jelly Bean va fi viitoare versiune de Android, niciun semn de Android 5.0 Key Lime Pie, probabil Google va lansa aceasta versiune spre iarna sau chiar anul viitor. Ce aduce nou 4.3 Jelly Bean? O si mai multa finisare pentru acest ecosistem si o asezare diferita a butoanelor in camera foto.

In final, Google inchide definitiv Buzz, data decesului fiind stabilita pentru 17 iulie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.