Intel Corporation a obtinut in primul trimestru un venit de 12,6 miliarde de dolari, un venit operational de 2,5 miliarde de dolari, un profit net de 2 miliarde de dolari si un profit per actiune de 0,40 dolari.

Compania a generat aproximativ 4,3 miliarde de dolari cash din operatiuni, a platit dividente de 1,1 miliarde de dolari si a folosit 533 de milioane de dolari pentru a rascumpara 25 de milioane de actiuni.

“Intel a avut rezultate bune in primul trimestru, in contextul actual al pietei, si sunt entuziasmat pentru ceea ce va face compania in viitor. Am trimis catre parteneri viitoarea generatie de procesoare dedicate PC-urilor, am prezentat o noua gama de produse pentru microservere si vom lansa in acest trimestru noile procesoare pentru tablete si smartphone-uri. Tranzitia catre procesul de fabricatie pe 14nm din acest an va creste valoarea adaugata adusa de arhitectura Intel si procesul tehnologic pentru clientii nostri si piata”, a declarat Paul Otellini, Presedinte si CEO al Intel.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.