Veniturile UPC Romania au crescut anul trecut la 450 milioane lei, de la 437 milioane lei in 2011, datorita extinderii numarului de clienti pe serviciile de televiziune digitala si prin satelit, internet si telefonie fixa.

In trimestrul al patrulea, veniturile companiei au avansat cu 3,4%, de la 111 milioane lei la 115 milioane lei, potrivit unui comunicat transmis joi de UPC.

Numarul clientilor UPC Romania era de 1,177 milioane la finele anului, cu un avans de 25.300 in ultimul trimestru, in timp ce numarul abonamentelor pentru serviciile companiei a avansat cu 3,5%, la 1,733 milioane.

"Ĩn anul 2013 continuam sa investim in extinderea acoperirii cu servicii de Internet Fiber Power si in lansarea de noi aplicatii interactive de televiziune digitala si vom completa oferta cu pachete noi de continut”, a declarat in comunicat directorul general al UPC Romania, Severina Pascu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.