Poate esti de parere ca seful tau e singurul care are cheia unui bonus la salariu. De fapt, exista o modalitate mult mai usoara prin care iti poti spori veniturile, luna de luna, fara sa schimbi locul de munca sau sa ai o sedinta lunga despre “pachetul salarial”.
Traversam o perioada economica in care angajatorii nu sunt tocmai deschisi la ideea acordarii unor bonusuri salariale care chiar sa conteze. Cu toate astea, tu iti faci treaba in fiecare zi si simti nevoia unui “bravo” spus prin fluturasul de salariu.
La OTP Bank ne ascultam cu atentie clientii si, de aceea, am decis sa fim noi cei care iti dau motive de a te simti apreciat si mai motivat la slujba.
Daca iti aduci salariul la noi si optezi pentru pachetul OTP Salariat, primesti BONUS de pana la 1.000 de lei:
  • Bonusul de bun venit - Ai un bonus de pana la 500 de lei imediat cum vii la noi, cam ca o prima de instalare. Mergi la job in fiecare zi, iar banii pe care ii castigi iti aduc mai multi bani;
  • Bonusul OTP Direkt - Inca o marire de pana la 500 de lei doar pentru ca faci plati si operatiuni prin serviciul de Internet si Mobile Banking, fara sa te coste nimic. Cu alte cuvinte, primesti bani atunci cand iti platesti online utilitatile, cand faci tranzactii sau iti verifici contul de pe calculator sau telefonul mobil.

In plus, OTP Salariat te ajuta sa scutesti si alti bani, ca sa te bucuri de roadele muncii tale in fiecare luna:
  • deschidere si administrare GRATUITA a contului;
  • taxa de emitere si administrare card ZERO;
  • control permanent al contului prin alerte SMS cu costuri ZERO;
  • dobanzi promotionale la creditul de nevoi personale;
Beneficiaza si tu de aceste avantaje. Intra aici, aplica pentru pachetul OTP Salariat de la OTP Bank si ai un BONUS de pana la 1.000 de lei la salariu! Advertisement


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.