Senatorul PNL, Florin Citu, sustine ca "PSD se foloseste de banii nostri pentru a satisface propriul electorat".

"Dragnea foloseste bugetul de stat in interes electoral!!!

Prin aceasta rectificare bugetara:

1. CRESC cheltuielile de personal cu 2.3 miliarde lei si CRESC cheltuielile cu asistenta sociala cu 2.53 miliarde lei!!

2. SCAD cheltuielile de capital (investitii) cu 1.6 miliarde lei si SCAD cheltuielile pentru proiecte cu finanțare din fonduri externe nerambursabile postaderare cu 4.2 miliarde lei!!

Aceastea sunt schimbarile majore pe partea de cheltuieli si arata clar ca PSD se foloseste de banii nostri pentru a satisface propriul electorat!

In acelasi timp, pentru ca ce se colecteaza deja nu este suficient pentru a plati costul populismului PSD-ist, acest guvern a bagat mana si mai adanc in buzunarele noastre.

Supra acciza ne ia 600 milioane de lei din buzunar, doar in 2017, contributiile din contractele part time platite ca pentru contracte full time inca 165 de milioane de lei in 2017, iar companiile de stat care mai aveau rezerve pentru investitii pierd 2 miliarde de lei.

In 2018 costul populismului PSD se tripleaza, asta fara sa stim inca efectele legii pensiilor!!!

Astfel, taxa de solidaritate, taxa pe cifra de afaceri, taxa pe active financiar-bancare, TVA la 21-22% si eliminarea contributiei catre pilonul II de pensii, raman "solutiile" lui Dragnea pentru plata populismului PSD-ist", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.