Presedintele PNL Alina Gorghiu a vizitat fabrica TRW Automotive de la Timisoara, precizand, ca potrivit unui top Forbes, acesta este cel mai bun oras pentru afaceri, scrie dcnews.ro.
"Timisoara este – potrivit topului Forbes – cel mai bun oras pentru a face afaceri, pentru al doilea an consecutiv. Am fost ieri la TRW Automotive, un lider global in productia de componente auto, un investitor prezent de 12 ani in Timisoara si – sper eu – pentru multa vreme de acum incolo. Au o mare problema acolo: deficitul de forta de munca. Li se potrivesc perfect masurile adopate de Guvern cu spijinirea financiara a celor care vor sa se relocheze si pregatirea profesionala prin invatamantul dual. Si nu doar atat: o viitoare guvernare liberala va crea conditii atractive pentru investitori, incepand cu scaderea fiscalitatii.

Ieri am avut ocazia sa vad cum se produc volanele, cum se imbraca in cea mai fina piele, cusuta manual! Tot respectul pentru munca angajatilor de aici", a scris liderul liberal pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.