In cadrul operatiunii "Cronos" inspectorii antifrauda din cadrul DRAF Bucuresti au identificat in cazul a doar doua cluburi de noapte din Capitala 24 de angajati care nu erau incadrati cu forme legale de munca, societatea neinregistrand in evidenta financiar-contabila salariile achitate si obligatiile fiscale aferente.

In ambele situatii, pe langa transmiterea constatarilor Inspectoratului Teritorial de Munca al Municipiului Bucuresti, inspectorii antifrauda vor inainta sesizari penale.

Operatiunea "Cronos" a demarat in vara si se va incheia la sfarsitul acestei luni, fiind vizate in special firmele din confectii, constructii, paza si protectie, curatenie, alimentatie publica, silvicultura, transport, comert, arhivare si depozitari.

Motivul? ANAF sustine ca in aceste sectoare au fost identificate cele mai mari riscuri legate de utilizarea fortei de munca fara forme legale ori subdeclararea nivelului real de salarizare, informeaza HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.