O noua firma de stat trece pe profit, insa ne aflam in continuare in deficit comercial, importurile crescand de trei ori mai repede ca exporturile.
Compania Romtehnica, firma de stat prin care se deruleaza comertul cu armament si echipamente specifice industriei militare, a inregistrat rezultate mult mai bune in 2015, fata de anii precedenti Romtehnica a inregistrat anul trecut un profit net de 3,17 milioane de lei, potrivit datelor din bilantul pe anul trecut, la venituri totale de 103 milioane de lei.

Rezultatul este mai bun decat cel consemnat in anii trecuti. In anul 2014, Romtehnica inregistrase un profit net de de trei ori mai mic, adica doar 1,1 milioane de lei, la venituri totale de 70 de milioane, iar in anul 2013, profitul a fost de 1,24 milioane de lei, la venituri de 60 de milioane de lei. Romtehnica este o companie de stat, aflata in subordinea Ministerului Apararii Nationale. Ea se ocupa cu exportul de armament si tehnica militara, dar si cu importul acelorasi produse, relateaza Economica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.