Business 1 Iulie 2016 09:00
Compania aeriana de stat Tarom va introduce pe trei rute, de la jumatatea lui august, un serviciu de intranet, denumit Airfi, care va permite pasagerilor sa aiba acces, de pe dispozitive mobile, la stiri, chat, muzica, informatii si o platforma de cumparaturi online, a declarat joi directorul general interimar al companiei, Gabriel Stoe, potrivit Digi24.ro.

Deja instalat de mai mult timp pe mai multe linii aeriene internationale, Airfi este oferit in parteneriat cu firma de servicii Dnata Catering, parte a grupului Emirates si va fi disponibil de la jumatatea lunii august, pentru cursele de Barcelona, Madrid si Dubai.

“Nevoia de informatie, mobilitate si conectivitate permanenta ne-a determinat sa lansam un serviciu prin care pasagerii au posibilitatea de a afla cele mai noi informatii, sa vada filmul favorit sau sa afle toate datele despre calatorie si destinatia finala”, a declarat Stoe.

Conectarea la sistemul AirFi se face direct din browserul dispozitivului mobil, nefiind necesara instalarea vreunei aplicatii, relateaza Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.