Business 28 Mai 2016 14:45
Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri la Palatul Cotroceni ca va fi asigurata cresterea cotei energiei nucleare la 30 – 32% din totalul productiei nationale, dupa aprobarea in CSAT a Raportului Ministerului Energiei privind unitatile 3 si 4 de la Cernavoda.
"In cadrul sedintei Consiliului am analizat si aprobat Raportul Ministrului Energiei privind stadiul si evolutia Proiectului Unitatile 3 si 4 de la Centrala Cernavoda, stabilind ca acesta reprezinta un proiect prioritar de investitii pentru Romania, care va asigura cresterea cotei energiei nucleare la 30 sau chiar 32% din totalul productiei nationale de energie electrica", a declarat presedintele dupa sedinta CSAT.

Iohannis a mai spus ca acest lucru va contribui "substantial" la cresterea economica si la mentinerea locurilor de munca si crearea unor noi locuri de munca, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.