In aceasta primavara, Auto Schunn Romania, unul dintre cele mai puternice grupuri de firme din vestul tarii, a sarbatorit 24 de ani de la infiintarea sa. Evolutia acestei companii auto s-a bazat in primul rand pe angajamentul continuu al celui care in 1993 a fondat-o, omul de afaceri romano-german Juergen Schunn.

Auto Schunn este centru autorizat de vanzari si service Mercedes-Benz in Arad, Deva, Suceava, Sibiu si Westendorf (Germania), fiind premiat de Daimler, in 2010, pentru calitatea serviciilor oferite cu "Diploma de Excelenta in Servicii After-Sales".

”Devotamentul echipei si, mai ales al coordonatorului ei, este esenta dezvoltarii unei companii. De la inceputurile sale, societatea noastra a fost condusa de doamna Elena Kovacs in calitate de manager general, dansa fiind suportul major al dezvoltarii companiilor noastre. De asemenea, strategiile de adaptare la prezent, imbunatatirile continue, campaniile pe termen indelungat, angajamentul personal, sunt elemente ce au dus la dezvoltarea firmelor noastre”, marturiseste proprietarul companiei, Juergen Schunn care isi aminteste cu nostalgie de inceputuri.

”In 1993, cand am infiintat compania, ne-a fost greu in primul rand sa gasim un loc unde sa construim, care sa se potriveasca rigorilor Mercedes-Benz. A trebuit intai sa construim provizoriu, sa modificam o hala existenta, sa inchiriem spatii pe care apoi le-am adaptat. Am inceput activitatea cu doar cateva sute de mii de marci, o suma mica pentru acest gen de afacere, si un numar mic de angajati, printre care bineinteles, doamna Elena Kovacs. Pe parcurs, am reinvestit absolut tot profitul, doar astfel fiind posibila o dezvoltare continua, precum am realizat. Inceputurile au fost asadar deosebit de grele, insa mereu am respectat si respectam munca imens depusa, devotamentul si angajamentele luate, ce nu sfarsesc niciodata. Toate aceste ne-au dus catre directia intai visata si apoi desigur, planificata, cu atat mai mult cu cat economia romaneasca a progresat enorm din 1993 incoace. Actualmente, Auto Schunn detine noi showroom-uri Mercedes-Benz, la standarde internationale”, explica Juergen Schunn.
Una din cele mai grele perioade din istoria companiei Auto Schunn a avut loc dupa criza din 2008. ”Avand sustinerea si acordul familiei, sprijinul doamnei Elena Kovacs, am reusit sa traversam momente de toate felurile cu poveri si greutati pe masura, eu fiind o fire sportiva si cu vointa foarte puternica”
, a mai spus Juergen Schunn in comunicatul remis 9AM.ro.

Citeste si:
Dana Roba a revenit la muncă. Make-up artista, mesaj impresionant:...
Dana Roba a revenit la muncă....

Intrebat care sunt concluziile pe care le-a tras dupa 24 de ani de activitate in industria auto, Juergen Schunn a raspuns: ”Principiul de baza este increderea in dezvoltarea tarii, in evolutia economiei, implementarea la timp a noutatilor. Avand aceste principii de baza, Auto Schunn se va dezvolta in continuare pe masura valorilor in care crede. Nu ratez nici o ocazie pentru a le multumi tuturor colegilor mei si in special doamnei Elena Kovacs pentru devotamentul si aportul sau deosebit in dezvoltarea companiei noastre”, a incheiat Juergen Schunn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.