Antreprenor si om de afaceri de succes, Jurgen Schunn, proprietarul companiei romano-germane Auto Schunn, dealer si service Mercedes-Benz in Westendorf (Germania), Arad, Deva si Suceava este sustinator al economiei romanesti inca din anul 1993.

De-a lungul anilor, investitiile sale in industria nationala auto s-au ridicat la aproximativ 6-7 milioane de euro, reusind sa faca din Auto Schunn una dintre ele mai mari companii auto din tara, cu un numar de aproximativ 135 de angajati. In 2016 s-a inregistrat cea mai mare crestere a pietei masinilor second-hand, lucru resimtit pozitiv si de compania Auto Schunn, condusa de Juergen Schunn, conform comunicatului remis 9AM.ro.

Reporter: In 2016, romanii au cumparat cu 50 000 mai multe masini rulate decat in anul anterior. Care sunt, in opinia dvs, motivele pentru care s-a inregistrat aceasta ascensiune a vanzarii masinilor second hand?

Juergen Schunn: Avand in vedere segmentul de piata mult mai mare in domeniul masinilor rulate, era de asteptat ca aceasta piata sa creasca mai rapid, masinile rulate cu kilometri putini si cu preturi pe masura fiind de mare interes. Iar in intampinarea acestei directii, vin si influentele economice pozitive si veniturile romanilor usor crescute.

Reporter: La nivel national, s-au vandut peste 270.000 de masini rulate in 2016. Ne puteti spune cate masini rulate a vandut compania Auto Schunn in anul 2016?

Juergen Schunn: Grupul nostru a vandut in 2016 peste 500 de masini rulate, potentialul fiind inca foarte mare in acest segment. Este foarte important de mentionat faptul ca Auto Schunn Romania comercializeaza masini rulate de cea mai buna calitate. Autoturisme, transportere, camioane, autobuze, autospeciale, toate aceste autovehicule cu garantie. Specialistii nostri din Romania si Germania au grija ca clientii nostri sa primeasca cea mai buna calitate la cel mai bun pret!

Reporter: Sunteti de parere ca vanzarile de masini rulate vor exploda in 2017?

Juergen Schunn: Auto Schunn a pregatit campanii speciale in acest sens? Compania noastra a fost pregatita pentru revenirea economiei romanesti, avand pregatita flote complete de masini noi ca si rulate, putand astfel sa profite de cresterea pietei. Sigur, si in acest an asteptam o crestere semnificativa a volumului de vanzari de masini rulate, motiv pentru care am pregatit deja strategie adecvata de promovare si marketing.

Citeste si:
Câștigătoarea ucraineancă de la Eurovision 2016 se află printre...
Câștigătoarea ucraineancă de...

Reporter: Ce model rulat a fost cel mai bine vandut in 2016 de catre Auto Schunn?

Juergen Schunn: Cele mai bine vandute masini rulate au fost modelele bine echipate, de o calitate superioara. As putea enumera modelele Mercedes-Benz Clasa A sau GLA, preferat mai ales de doamne si domnisoare precum specialista in relatii publice Clara Ilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.