Tiriac Auto lanseaza pachetul Full Service, primul abonament pentru service auto, valabil pentru toate marcile din portofoliu, atat pentru utilizatorii individuali, cat si pentru clientii serviciilor Corporate.

“Noul abonament Full Service vine in sprijinul proprietarilor persoane fizice si juridice, aducand previzibilitate si control complet al costurilor, prin structura simpla de tarifare in rate lunare egale, pe intreaga durata a contractului. Pachetul acopera aria de service, asistenta rutiera, asistenta telefonica, service ITP si garantie extinsa, alaturi de o transparenta completa a costurilor”, a declarat Daniel Antor, CEO, Tiriac Auto.

Aria de service cuprinsa in abonament include prioritate la programare, toate reviziile periodice, reparatiile mecanice si electrice aparute ca urmare a utilizarii normale a masinii, precum si ingrijirea corecta necesara pentru un automobil, iar ca extensie a pachetului pot fi incluse si anvelopele.

Serviciul de asistenta rutiera si tractare auto inclus este disponibil utilizatorilor oricand si oriunde pe teritoriul tarii. Abonatii beneficiaza si de asistenta telefonica speciala, prin call center, la o linie dedicata.

Mai mult decat atat, abonamentul acopera si verificarile ITP necesare conform legslatiei in vigoare.

Pentru o experienta fara griji, utilizatorii care contracteaza abonamente Full Service primesc inclus garantia extinsa, pe intreaga durata a contractului.

Abonamentele asigura o transparenta completa a costurilor. Mai mult decat atat, abonamentul este transferabil odata cu dreptul de proprietate asupra masinii, asigurand o mai mare valoare de revanzare.

Abonamentul Full Service este disponibil la preturi ce pornesc de la 15 Euro / luna, iar orice model din portofoliul Tiriac Auto nou achizitionat sau cu o vechime de pana la sase luni este eligibil pentru acest tip de contract. Mai multe informatii despre cotatiile personalizate in functie de model si marca sunt disponibile la http://www.tiriacauto.ro/ro/service-plan, precum si la *4141.

Citeste si:
Patriciu a cerut insolventa Mic.ro
Patriciu a cerut insolventa...

Noul abonament este promovat printr-o campanie de comunicare online, sub sloganul „Cel mai bun prieten al soferului: primul abonament pentru service auto la orice marca din portofoliu”.

Tiriac Auto face parte din Grupul Tiriac, care reuneste peste 40 de companii private autohtone, activand in multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian si energie. Pe langa acestea, Tiriac Holdings desfasoara activitati in cateva domenii conexe - servicii de paza si protectie, property management, servicii de media etc.
Tiriac Auto reprezinta sase dintre cele mai cunoscute marci auto existente pe piata: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz si Mitsubishi. Reteaua de distributie si service Tiriac Auto asigura accesibilitate si servicii de calitate in orice colt al Romaniei.

Citeste si:
TiriacAuto a inaugurat un showroom in Bucuresti
TiriacAuto a inaugurat un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.