Clever Taxi, in parteneriat cu Suzuki, le pregateste utilizatorilor sai, timp de doua zile, intalniri surpriza cu noul SX4 si curse gratuite in 8 orase mari din tara. P

erformanta de ultima generatie ambalata intr-un design indraznet al masinii poate fi testata intre 13 si 14 octombrie de toti clientii care vor comanda un taxi prin aplicatie si vor fi asteptati la destinatie de noul Suzuki SX4. Pentru acestia cursa va fi gratuita.

Pana atunci, masina poate fi admirata virtual in meniul aplicatiei Clever Taxi, se arata in comunicatul remis 9AM.ro.

Clever Taxi si primul sau partener din industria auto-moto, Suzuki, lanseaza campania cu cea mai mare acoperire si prima campanie de curse gratuite nationala.

Cine se va intalni cu Suzuki SX4? Surpriza!

Timp de 2 zile, intre orele 10:00 si 18:00, noul SUV se va plimba pe strazile marilor orase precum: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Targu Mures si Ploiesti. Toti utilizatorii din aceste orase, care vor chema un taxi prin Clever Taxi, vor avea ocazia sa cunoasca posibilitatile extraordinare ale acestei masini, dar si oamenii grozavi din spatele aplicatiei Clever Taxi. La experienta unica se adauga si cursa gratuita.
Pentru ca ne dorim sa fie o surpriza cu adevarat, utilizatorii nu pot selecta doar compania Suzuki in aplicatie. Ei vor trebui sa plaseze o comanda si sa vada daca se numara printre norocosi.

Ce trebuie sa faci?
1. Comanda un taxi prin aplicatia Clever Taxi ca in orice alta zi normala.
2. Vezi daca la comanda iti raspunde un sofer ce conduce noul Suzuki SX4.
3. Bucura-te de experienta!

Pana joi, in momentul în care masinile vor iesi pe sosea alaturi de cei care au pus bazele aplicatiei Clever Taxi, poti sa afli mai multe detalii despre noul Suzuki SX4 din meniul acestei aplicatii.
Aplicatia poate fi descarcata de aici: http://www.clevertaxi.com/app


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.