Vestea ca Daimler continua investitia de la Sebes nu este una noua.
Doar ca acum am aflat si ce vor face nemtii pe meleaguri autohtone. Constructorul german a demarat constructia unei noi uzine care se va ocupa de reconditionarea cutiilor de viteze primite din partea dealerilor. Fabrica ar urma sa fie inaugurata in 2017.

"Daimler AG extinde unitatile de productie in Romania prin infiintarea unui proiect nou in Sebes, care vizeaza o unitate de productie in care se vor reconditiona cutii de viteze primite de la dealeri, folosind cele mai noi tehnologii din domeniul automotive. Beneficiarul final va fi departamentul Daimler Global Services & Parts, iar inaugurarea va avea loc in anul 2017", au declarat oficialii Daimler. Cutiile de viteze care vor veni in noua uzina de la Sebes vor fi demontate, curatate, iar elementele defecte vor fi inlocuite. Mai apoi, acestea vor fi reasamblate si vor trece printr-un nou proces de validare, scrie Auto-Bild.ro citat de HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.