Programul Rabla are nevoie de bani in plus. Nici nu a trecut o luna de la lansare, ca toate cele 13 mii de tichete pentru persoane fizice au fost rezervate.

Pentru Rabla Clasic, romanii au avut la dispozitie 115 milioane de lei. Plus eco-bonusuri pentru masinile prietenoase cu mediul.

Programul ar trebui sa scoata din circulatie aproximativ 20.000 de autovehicule poluante, noteaza TVR.

Apetitul romanilor pentru cumpararea de masini noi a crescut odata cu lansarea programului Rabla, insa specialistii in domeniu sunt de parere ca anul acesta vor fi vandute cu pana la doua mii de masini mai putin decat anul trecut, asta pentru ca programul are in componenta sa si Rabla Plus. Banii sunt destinati doar masinilor electrice care nu sunt la fel de cautate ca cele cu motor clasic.

Valoarea unui tichet este de 6500 de lei. Insa o masina 100% electrica poate aduce un bonus de aproape 4.500 de euro, iar o masina hibrid, inca cinci mii de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.