Business 24 Mai 2016 09:40
Compania Nurol Makina ve Sanayi A.S. a inceput productia de vehicule tactice blindate in cooperare cu Romarm la mijlocul anilor '90.

Unul dintre aceste vehicule este Ejder Yalçin 4x4. Ejder Yalçin 4x4 este un vehicul de lupta dinamic, agil, modular, versatil, usor de intretinut si cu cheltuieli de mentenanta reduse. Avand o capacitate de sarcina utila de pana la 4 tone si capabilitatea de a integra diverse tipuri de arme, Ejder Yalçin 4x4 este o platforma ideala pentru diverse aplicatii, cum ar fi "recunoastere", "comanda si control" si "securitate nationala".

"Speram ca autoritatile romane sa ne considere un partener de nadejde in producerea de vehicule militare performante, care sa indeplineasca atat cerintele partii romane, cat si ale altor tari. In viitor, speram la o colaborare mai stransa cu industria romaneasca de armament", spune Engin Aykol, director general al Nurol Makina ve Sanayi A.S.

Ejder Yalçin 4x4 are un sistem de suspensie independent in toate rotile, caracteristica indispensabila la toate vehiculele de teren. Autonomia si versatilitatea fiecarei anvelope ii confera o mai buna stabilitate, siguranta la condus, inclusiv in zonele montane, precizeaza DIGI24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.