Business 13 Mai 2016 15:30
Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a crescut in primul trimestru cu 15,4% ca serie bruta si cu 14,4% ca serie ajustata, comparativ cu perioada similara a anului trecut, a anuntat vineri Institutul National de Statistica (INS).
Potrivit acelorasi date, cifra de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a crescut cu *15,6% ca serie bruta si cu 15,1% ca serie ajustata. In acelasi timp, cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a crescut in martie cu 14,9%, fata de martie 2015, in timp ce raportat la luna precedenta avansul a fost de 18,2% ca serie bruta si a scazut cu 0,3% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, scrie MEDIAFAX.

Cifra de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a crescut fata de luna precedenta ca serie bruta cu 4,9% si a scazut ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 3,0%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.