Compania auto japoneza Toyota a anuntat, miercuri, ca va rechema in service 6,5 milioane de vehicule, din intreaga lume, din cauza unei defectiuni la un geam, informeaza BBC News online, notand ca, recent, aceeasi firma a fost nevoita sa repare zece milioane de masini.

Potrivit companiei auto, butonul de inchidere-deschidere a geamurilor risca sa provoace un scurt-circuit care poate genera un incendiu. Defectiunea afecteaza modele precum Yaris, Corolla, Camry, RAV4, Highlander si altele fabricate in perioada 2005-2010.

Potrivit estimarilor, este vorba de 6,5 milioane de masini, dintre care 2,7 milioane vandute in America de Nord, 1,2 milioane in Europa si 600.000 in Japonia, scrie MEDIAFAX.

Toyota a rechemat deja in service zece milioane de masini care aveau defectiuni la airbagurile de siguranta, o problema care a provocat moartea unor persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.