Grupul american General Motors (GM) va rechema in service aproape 300.000 de masini Chevrolet Cruze, fabricate in 2011 si 2012, din cauza unor posibile probleme la sistemul de asistenta la franare, potrivit CNN.

Astfel, masinile Cruze care dispun de cutii de viteze automate in sase trepte si motoare turbo de 1,4 litri prezinta posibilitatea "pierderii intermitente a asistentei la franare", situatie in care soferii trebuie sa apese mai puternic pedala de frana pentru a opri autovehiculele, a declarat un purtator de cuvant al GM.

"GM are cunostinta despre 27 de presupuse accidente usoare, fara ranirea unor persoane, care ar putea avea intre cauze aceasta chestiune", a afirmat acesta, potrivit MEDIAFAX.

Posesorii de autovehicule afectati de rechemare vor putea apela la dealerii auto pentru remedierea problemei. Masinile vizate de rechemare au fost asamblate la o fabrica din Ohio.

GM a anuntat, de asemenea, in iunie, rechemarea a 194.000 de SUV-uri din cauza riscului de incendiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.