Mercedes-Benz Romania va avea de la 1 iunie un nou CEO, Boris Billich, director in companie inainte de 2004 si in prezent seful Mercedes-Benz Truck Vostok, acesta inlocuindu-l pe Michael Grewe.

Billich are o vasta experienta in cadrul departamentului de vanzari, acumulata atat la sediul central din Germania, cat si in cadrul sucursalelor din Emiratele Arabe Unite, Cehia si Rusia, unde in prezent ocupa pozitia de CEO Mercedes-Benz Truck Vostok, se arata intr-un comunicat al companiei.

Primul contact al lui Billich cu Romania a avut loc in 1994, cand a fost numit market manager pe segmentul Autoturisme si Autovehicule Comerciale Usoare in Europa Centrala si de Est. In perioada precedenta anului 2004, el a coordonat activitatile de formare si consolidare a business-ului de Autovehicule Comerciale Usoare Mercedes-Benz in Romania, potrivit MEDIAFAX.

Mercedes-Benz este parte a grupului german Daimler.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.