Business 24 Mai 2018 11:46
Liderul liberal, Ludovic Orban, sustine ca orice atentat la proprietatea contribuabililor la Pilonul II de pensii poate imbraca forma unei fapte de natura penala.

"Orice atentat la proprietatea cetatenilor romani care sunt contribuabili la Pilonul II de pensii cu siguranta poate sa imbrace forma unei fapte de natura penala. Eu, in schimb, imi pastrez increderea totusi nu vor avea curajul sa distruga Pilonul II de pensii, sa-si bata joc de cetatenii romani care contribuie la Pilonul II de pensii si mai ales sa-si bata joc de sansa acestor cetateni romani activi ca atunci cand vor ajunge la pensie sa poata sa aiba o pensie decenta", a spus presedintele PNL, citat de jurnalul.ro.

Chestionat de jurnalisti daca urmeaza sa depuna o plangere penala in cazul in care se modifica regulile la Pilonul II de pensii, raspunsul lui Orban a fost: "Sa vedem daca va exista un act normativ si daca vor exista elemente care sa poata sa constituie elemente constitutive ale unei posibile infractiuni".

"Dar atragem inca odata atentia PSD si ALDE - nu furati banii romanilor, pentru ca va iesi rau!. (...) Daca vad ca in apartamentul vecinilor intra un hot, ce sa fac? Sa ma uit la televizor in continuare? Sa ma fac ca nu vad? Normal ca anunt Politia. Mi se pare un gest de responsabilitate civica gestul de a sesiza organele de ancheta, organele investite prin lege si prin Constitutie atunci cand consideri ca ai de-a face cu o infractiune. Cu cetatenii cinstiti trebuie sa fii cinstit, cu infractorii trebuie sa-i dai pe mana Politiei", a mai precizat Orban.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.