Business 24 Mai 2018 11:33
Fostul premier Dacian Ciolos sustine ca "pusculita bugetului national e goala", mentionand ca fondurile europene "nu vin nici de dragul propagandei si nici pe minciuni".

"Al treilea guvern PSD/ALDE de mai bine de 16 luni isi justifica neputinta sa absoarba fonduri europene cu acelasi motiv - guvernul tehnocrat.

Scandalul si vorbele in vant nu rezolva nimic si nici nu pot ascunde la nesfarsit problemele de incompetenta evidenta ale guvernarii. Pusculita bugetului national e goala iar fondurile europene nu vin nici de dragul propagandei si nici pe minciuni", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Fostul sef al Guvernului a distribuit, totodata, un comunicat al Platformei Romania 100, in care se arata ca "1,6 miliarde de euro risca sa fie pierdute definitiv de Romania din alocarea financiara pentru perioada 2014-2020. Aceasta suma se va adauga celor peste 1,2 miliarde euro pierdute de Romania anul trecut, din alocarea pentru perioada 2007-2013".

"Situatia este atat de proasta incat Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, fost vicepresedinte PSD si fosta purtatoare de cuvant a presedintelui Iliescu, a fost obligata sa transmita o scrisoare oficiala colegilor de partid, premierului Viorica Dancila si ministrilor Lucian Sova si Rovana Plumb, in care se declara «extrem de ingrijorata cu privire la planificarea si implementarea proiectelor de infrastructura de transport care sunt cofinantate de Fondul de coeziune si de Fondul european de dezvoltare regionala (FEDER)»", mai mentioneaza sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.