Business 11 Mai 2018 14:53 de Clara Vacaru
Instanta i-a dat castig de cauza europarlamentarului PNL Cristian Busoi, in procesul de calomnie intentat acestuia de catre primarul Capitalei, Gabriela Firea, si a respins cererea de chemare in judecata, scrie Hotnews.ro.

Judecatoria Sectorului 1 a respins ca neintemeiata chemarea mea in judecata de catre doamna Primar General pe motiv de calomnie, ca urmare a declaratiilor in care spuneam ca ceea ce sustine administratia PSD-Firea pentru sistemul de transport taxi din Bucuresti este ambramburit, imbacsit de exemple de proasta practica, de care bucurestenii s-au saturat pana peste cap.

Cred in continuare ca abrambureala si lipsa de judecata sunt caracteristicile esentiale ale actiunilor administratiei PSD-Firea nu doar in ceea ce priveste transportul, ci in general in tot ceea ce este esential pentru Bucuresti: trafic, infrastructura, termoficare. Cred ca ceea ce face administratia PSD in Bucuresti si in cele sase sectoare este o spoiala, nu gandire administrativa, si un haos vesel, care va tine Bucurestiul blocat.

Pentru mine si pentru PNL, singura concluzie, dupa decizia instantei, este ca vom avea critici mai dure si mai directe fata de ceea ce face PSDragnea-Firea in administratia Capitalei”, a declarat Cristian Busoi, dupa pronuntarea sentintei.

In luna aprilie, Gabriela Firea a declarat ca il va da in judecata pe Busoi si pentru faptul ca nu sunt votate in Consiliul General al Municipiului Bucuresti proiectele privind companiile municipale.

Declar in fata dumneavoastra ca nu voi mai raspunde atacurilor, criticilor nejustificate si chiar cuvintelor ofensatoare la adresa mea, vreau sa-mi concentrez intreaga mea activitatea pentru ca cetatenii din Bucuresti sa aiba un trai decent. Asa ca, astazi, impreuna cu juristii, am redactat cererea de chemare in judecata a domnului europarlamentar Cristian Busoi, presedintele PNL Bucuresti, pe care noi il consideram autorul moral al blocajului proiectelor benefice pentru cetatenii din Bucuresti. Daca nici azi nu vor fi votate proiectele care se refera la companiile municipale, maine dimineata vom depune aceasta cerere de chemare in judecata”, a anuntat atunci primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.