Un labrador Retriever a avut timp de cinci ani o existenta trista, din cauza infatisarii sale atipice. Nascut cu o diformitate faciala, Beaux a fost abandonat si neglijat, desi avea la fel de multa iubire de oferit ca oricare alt catel. Din fericire, chinul lui s-a incheiat in momentul in care a fost vazut de noul sau stapan.

Beaux Tox a fost un catelus inghesuit de fratii lui in pantecul mamei. Ca urmare, el a venit pe lume cu o diformitate faciala, lucru care i-a adus numai probleme, noteaza Boredpanda.com.

Cei care il aveau in ingrijire nu il puteau vinde si l-au oferit gratis, cainele ajungand sa locuiasca singur, afara, la un barbat care l-a neglijat timp de cinci ani. Atunci cand un grup de la Protectia Animalelor a intervenit, starea de sanatate a cainelui era extrem de proasta. Infatisarea sa unica i-a atras atentia celui care avea sa ii devina stapan si cel mai bun prieten, Jamie Hulit. Acesta, crescut si el in centre sociale, a simtit ca patrupedul merita o a doua sansa si l-a adoptat.

Dupa ce a ajuns la caminul care i-a devenit casa, Beaux a inceput sa se schimbe. Dupa tratamente costisitoare, el s-a recuperat si acum se poarta ca un caine obisnuit.

Este fericitul membru al unei familii, unde traieste alaturi de inca un caine, devenind inca un exemplu ca dragostea poate schimba vieti.

sursa foto boredpanda.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.