Liviu Dragnea a declarat, luni, ca Guvernul nu intentioneaza sa adopte ordonanta de urgenta pentru modificarea Codurilor penale, urmand ca acestea sa fie discutate in comisia parlamentara speciala. In privinta abuzului in serviciu, Dragnea a spus ca sunt peste zece variante.

Guvernul nu intentioneaza sa dea OUG pentru modificarea Codurilor penale. Aceasta procedura incepe in Parlament, intr-o dezbatere larga, sunt sigur ca va fi la fel ca la legile justitiei, si cu muzica, si cu antren, si cu tot ce este nevoie. Ministrul Justitiei nu a spus niciodata ca Guvernul va adopta OUG, a spus ca daca va fi cazul ei sunt pregatiti”, a declarat liderul PSD, potrivit News.ro.

In privinta abuzului in serviciu, Liviu Dragnea a spus ca nu a fost luata nicio decizie politica.

Eu, din cate am inteles, sunt mai mult de zece variante si eu cred ca comisia speciala pe justitie ar trebui sa ia toate variantele, sa astepte sa mai primeasca si alte variante si dupa ce face o dezbatere serioasa sa vina cu o varianta care sa fie acceptabila si care sa nu mai poata fi pusa in carca nimanui. Si cred ca nici nu ar fi bine sa intre acuma pe abuzul in serviciu, pentru ca inteleg ca sunt mai multe articole care trebuie modificate tinand cont de cele doua directive europene, de deciziile CCR si de deciziile CEDO”, a mai spus liderul PSD.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.