Calin Popescu-Tariceanu, Carmen Dan, Petre Daea, Ludovic Orban, Dan Barna si Mihai Gotiu au transmis mesaje cu ocazia Sfintei Sarbatori a Pastelui. 

"Sarbatoarea Invierii Domnului sa va aduca sanatate, belsug si fericire. Odata cu Lumina Sfanta, sa intre in casa dumneavoastra intelegerea, armonia, iubirea. Odata cu Invierea Domnului si cu renasterea naturii sa renasca in fiecare din dumneavoastra speranta, increderea, visurile. Paste fericit!", a transmis printr-un mesaj video liderul PNL, Ludovic Orban.


Dan Barna
, presedintele USR, a scris: ”Dragi prieteni, va urez sarbatori linistite alaturi de familie si de cei dragi, un moment de ragaz si pace sufleteasca. Sfintele Sarbatori Pascale sunt ocazia sa uitam pentru cateva zile de cotidianul plin de zgomot si provocari si sa ne petrecem acest timp in tihna familiala, sarbatorind acest moment cu credinta si speranta. Din partea mea si a colegilor din USR va doresc tuturor un Paste Fericit!”.

"Cu ocazia Sarbatorilor de Pasti va doresc, tuturor, zile fericite si tihnite alaturi de familie, prieteni si toti cei care va sunt dragi! Sa fie zile pline de speranta! Nu o speranta desarta, ci o speranta senina, bazata pe faptele si implicarea fiecaruia dintre noi in schimbare. Si sa fie zile in sa ne gandim un pic mai mult la incredere. Increderea fiecaruia in propriile forte de a schimba in bine lumea in care traim si, mai ales, increderea in cei de langa noi. Doar impreuna vom reusi! Sarbatori faine!”, este mesajul postat de Mihai Gotiu.

”Lumina si caldura Pastelui sa ne deschida inimile spre credinta si impacare. Sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara. Paste Fericit!”, a scris, tot pe Facebook, ministrul Agriculturii, Petre Daea.

"Sarbatoarea Invierii Domnului sa va gaseasca plini de speranta si sa va aduca implinire sufleteasca, sanatate si belsug. Va doresc Sarbatori luminate si momente fericite alaturi de cei dragi! Hristos a inviat!", este mesajul postat de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, pe Facebook.

"Este momentul in care nimeni nu ar trebui sa fie trist, nimeni nu ar trebui sa planga, caci toate motivele de intristare apar acum fara insemnatate fata de biruirea mortii. Lumina sfanta, miracolul ortodoxiei care da sens vietii si omenirii, ne aminteste in fiecare an ca viata este mai presus de moarte. Sa ne lasam condusi de speranta, de credinta, de acea bunatate izvorata din adancul fiintei noastre si sa ii pretuim pe cei apropiati, pentru ca asa ne putem bucura de sensul pozitiv al creatiei si doar asa putem intelege menirea noastra si a lumii in aceasta viata", a spus ministrul Carmen Dan in mesajul sau.

Citeste si:
Tăriceanu, trimis în judecată de DNA în dosarul mitei de 800.000 de...
Tăriceanu, trimis în judecată...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.