Un baietel in varsta de 7 ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Judetean Buzau, dupa ce a fost batut de iubita tatalui sau, care era plecat la munca in strainatate.

Cadrele didacice de la Scoala Gimnaziala "Ion Creanga", unde invata baiatul, sunt cele care au chemat Ambulanta.

"Acest copil are urme de agresiune, vanataie sub ochiul stang si mai multe vanatai pe membrele inferioare si pe fese si se afla la evaluare medicala", a declarat seful UPU, Adrian Zoican, potrivit Stirileprotv.

Reprezentantii Serviciului Interventie in domeniul Asistentei Sociale au stabilit ca baiatul a fost abuzat fizic si verbal de concubina tatalui sau.

"La sesizarea cadrelor didactice, un psiholog din cadrul Directiei l-a consiliat psihologic si l-a insotit la spital, unde acesta se afla sub supraveghere medicala. Un specialist l-a contactat telefonic pe tatal copilului, care a declarat ca va reveni in cel mai scurt timp posibil; se analizeaza oportunitatea instituirii plasamentului in regim de urgenta pentru minor", a anuntat seful Serviciului, Cristiana Niculescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.