Primarul general Gabriela Firea a decis ca vineri, 23 martie, gradinitele, scolile si liceele din Capitala sa fie inchise, avand in vedere ninsorile si intensificarea vantului, a informat PMB printr-un comunicat.

"Primarul general Gabriela Firea a analizat in aceasta dupa-amiaza, impreuna cu prefectul Capitalei, Adrian Petcu, cu reprezentantii ANM Bucuresti-Ilfov si inspectorul general al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Ionel Florian Lixandru, ultimele informatii emise de meteorologi care anunta ninsori si intensificari ale vantului in Bucuresti si a decis ca vineri, 23 martie, gradinitele, scolile si liceele din Capitala sa fie inchise", a precizat PMB.

Gabriela Firea a aratat ca aceasta este "o decizie responsabila", pe care si-o asuma din dorinta de a nu-i expune pe copii unor fenomene meteo extreme.

"In urma discutiilor avute cu reprezentantii ANM, care ne-au anuntat ca vremea se va inrautati semnificativ si ca va ninge in continuare toata saptamana, dar ca vineri vantul se va intensifica si ninsoarea va fi mai abundenta, am decis ca, pentru siguranta copiilor nostri, cursurile in unitatile de invatamant de stat din Capitala sa fie suspendate pentru data de 23 martie. Este o decizie responsabila, pe care mi-o asum in calitate de primar general, din dorinta de a nu-i expune pe copii unor fenomene meteo extreme", a precizat Firea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.