Tanarul de 26 de ani, declarat mort la peste doua ore dupa ce a fost impuscat in cap de catre un politist din Vaslui este nepotul subcomisarului Iulian Munteanu, fost sef al Politiei Rutiere Vaslui, scrie publicatia locala Vremea Noua. Politistul care l-a impuscat este agent al Biroului de Politie Rutiera Vaslui.

Din primele cercetari, a reiesit ca, in momentul in care barbatul a lasat masina si a fugit, politistul l-a somat sa opreasca, a alergat dupa el si a apucat sa-l prinda de umeri, din spate, in timp ce avea pistolul in mana.

Atunci arma s-a descarcat, iar glontul l-a lovit in cap, scrie vremeanoua.ro.

Potrivit publicatiei citate, tanarul traia in concubinaj cu o tanara vanzatoare la un magazin, cu care are un copil.

El ar avea trei dosare penale, toate pentru infractiuni la legea circulatiei. A fost cercetat in 2016, pentru doua situatii in care a condus fara permis de conducere si a refuzat recoltarea de probe de sange in vederea determinarii alcoolemiei, iar in prezent este cercetat pentru o fapta din 2017, cand a condus fara permis de conducere, sub influenta alcoolului. Anterior acesta a fost retinut si s-a aflat sub control judiciar.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.