Medicii legisti din Timisoara au finalizat autopsia fetitei de patru ani care a fost ucisa de mama ei si au stabilit ca micuta a decedat inecata. Femeia le-a spus politistilor, in timpul audierilor, ca nu isi poate explica de ce a si-a omorat copilul.

UPDATE: Oana Net a fost arestata preventiv pentru 30 de zile.

Cauza mortii fetitei de patru ani este asfixiere prin inec. Medicii legisti spun ca fetita avea taieturi la maini, insa acestea erau superficiale, doar la nivelul pielii, neajungand la ligamente si la vene, scrie News.ro.

Procurorii au decis, miercuri, dupa trei ore de audieri, retinerea pentru 24 de ore a femeii de 38 de ani care si-a ucis fetita in varsta de patru ani. Oana Net le-a spus procurorilor ca nu are o explicatie logica pentru fapta sa si a sustinut ca s-a gandit intens, in ultima vreme, la divortul de sotul sau.

Joi dimineata ea a fost dusa la Tribunalul Timis, cu propunere de arestare preventiva.

Citeste si:


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.