Reactia fostului premier Victor Ponta, dupa ce Liviu Dragnea a declarat ca PSD va promova un act normativ in baza caruia vor fi sanctionate persoanele care denigreaza imaginea tarii in strainatate.

"O sa lupt si eu cu toate puterile impotriva acestei legi de sorginte fascista si comunista venita din mintea unui om care seamana din ce in ce mai mult in comportament si gandire cu Stalin!

O detest pe Monica Macovei si pe cei ca ea care au castigat pozitii, functii si bani doar prin denigrarea tarii noastre / m-am luptat ca Premier cu milioane de minciuni si dezinformari / mi-am consumat zile si ore din viata mea ca sa demonstrez ca acele afirmatii erau doar calomnii si rastalmaciri!

Dar nu voi accepta niciodata sa traiesc intr-o tara in care cineva ma baga la inchisoare pentru ceea ce spun! Dreptul la libera exprimare este esential pentru o tara libera! Nu cred ca putem accepta ca Dragnea si mardeiasii lui infractori sa defineasca ce inseamna 'demnitate nationala' si sa ma sanctioneze legal pt asta!

Asa cum nu o sa accept de la Dragnea (mai ales dupa jalnicul spectacol din acest weekend) sa manipuleze sentimentele unor oameni de buna credinta confiscandu-le tema cu 'familia traditionala' / doar ca sa mai obtina el niste avantaje politice mizere!

Nu o mai votati pe Macovei care sa plimba din partid in partid pe sute de mii de euro / nu mai dati la televizor toti impostorii / demonstrati fara sa obositi ca ei mint! Dar nu faceti o lege care oricand poate fi folosita care sa ne ingradeasca dreptul fundamental la libera exprimare!

Astept sa ne trezim toti din somnul ratiunii si sa nu mai lasam acesti monstri sa apara!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.