Performanta in afaceri a echipei de la Star Lubricants a fost recunoscută de către gigantul ExxonMobil, la nivel european, prin desemnarea companiei drept câștigătoare a “Circle of Excellence 2017” la secțiunea “Business Performance”.

Competiția organizată de către prestigioasa firmă americană monitorizează și evaluează în detaliu performanțele tuturor partenerilor săi de pe bătrânul continent.

Desi suntem pe prima treaptă a podiumului pentru al treilea an consecutiv, această distincție are pentru noi o însemnătate aparte dată de anvergura pe care a avut-o competiția în 2017. Pentru prima dată ne-au fost evaluate rezultatele comparativ cu cele ale tuturor celorlalți parteneri ExxonMobil din Europa - companii puternice, de tradiție, cu experiență vastă în domeniul lubrifianților”, a declarat Silviu Mototolea, CEO al Star Lubricants.

In cadrul aceleiași ediții a competiției, Star Lubricants a obținut încă o recunoaștere a meritelor sale, de această dată cele referitoare la serviciile acordate clienților și la operațiunile de natură logistică. Astfel, firma românească a fost desemnată drept câștigătoarea premiului de aur la categoria “Best Operations / Customer Service Initiative”.


Ne preocupă atingerea excelenței și în privința serviciilor oferite clienților. Firma noastră deține o rețea proprie de distribuție la nivel național, incluzând aici atât serviciile de depozitare cât și cele de transport. Contăm pe capacitățile proprii - șapte puncte de lucru și 15 vehicule comerciale - pentru a putea asigura integritatea produselor până în momentul recepționării acestora de către clientul final. Valoarea activelor companiei este una dintre cele mai mari din segmentul nostru de activitate” a adăugat Silviu Mototolea.

Star Lubricants este o firma romaneasca infiintata in urma cu 24 de ani in inima Transilvaniei, la Cluj Napoca. Inca de la început activitatea companiei a fost legata de importul și distribuția lubrifianților de motor și industriali. Firma și-a câștigat o reputație impecabilă în rândul celor peste 2.500 de clienți activi, livrându-le produse și servicii de înaltă calitate.

Citeste si:
Cumpanasu: Am primit cea mai inalta distinctie pe care un candidat...
Cumpanasu: Am primit cea mai...

„Istoria noastră a început în noiembrie 1993, odată cu ocazia primului import de lubrifianți Esso și a urmat în strânsă legătură evoluția la nivel internațional a companiei Exxon devenită ulterior ExxonMobil, ca urmare a fuziunii dintre Exxon și Mobil. Suntem o echipă tânără, dedicată în totalitate dezvoltării acestei afaceri în România. Suntem onorați să avem în portofoliul nostru produsele Mobil 1 furnizate de către prestigioasa companie americană”, a completat Silviu Mototolea.

Activand pe o piata a lubrifiantilor estimata la cateva sute de milioane de euro, Mobil este unul dintre cele mai vandute branduri de lubrifianti din Romania. Cu o cifra de afaceri de peste 60 de milioane de lei în 2017, in crestere cu 5,5% fata de anul precedent, Star Lubricants reprezinta cu mandrie brandul Mobil in Romania. Compania clujeana comercializeaza peste 200 de tipuri de produse Mobil cu ajutorul unei echipe formate din circa 60 de persoane.

Citeste si:
Honda Civic Type R - primele imagini cu viitorul model de performanță
Honda Civic Type R - primele...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.