Presedintele PSD Liviu Dragnea este criticat de Ludovic Orban pentru afirmatiile privind inflatia. "Hotul striga: 'hotii'!", sustine liderul liberal.

"Nerusinare maxima! Dragnea arata cu degetul spre Banca Nationala pentru inflatia scapata de sub control. Hotul striga: 'hotii'!

Raspunderea integrala pentru cresterea ingrijoratoare a inflatiei este a guvernelor de doi bani sustinute de PSD. Cresterea a artificiala a cererii prin cresteri de venituri fara fundament economic in sectorul public, deficitul bugetar, dezechilibrarea grava a balantei comerciale si caderea leului sunt toate rezultatele prostiilor facute de ageamii pusi in capul trebii de triburile pesediste. De altfel, cred ca PSD asta a si urmarit. Sa creasca inflatia pentru a ii pacali din nou pe oameni. Le cresc aparent veniturile dar fara sa le creasca puterea de cumparare", a scris Ludovic Orban pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.