Cel mai recent update de iOS va permite utilizatorilor sa isi aleaga daca dispozitivul ruleaza mai incet sau daca merge in parametri originali. 

Anuntul a fost facut de seful Apple, Tim Cook.

Sistemul de operare le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a vedea starea reala a bateriei si de a decide daca telefonul va rula la potential maxim sau daca va fi incetinit automat.

In cei 11 ani de activitate, compania a avut de-a face cu un mare scandal in ceea ce priveste incetinirea automata a dispozitivelor, informeaza News.ro.

Dupa realizarea unor teste independente, care au demonstrat ca modelele mai vechi de un an devin din ce in ce mai lente, Apple a recunoscut ca incetineste automat iPhone-urile, oferind explicatia ca recurge la aceasta metoda pentru a nu pune in pericol utilizatorii, intrucat bateria se degradeaza.

Dupa ce a fost data in judecata in mai multe tari, Tim Cook a anuntat ca, de acum inainte, utilizatorii vor avea posibilitatea de a alege daca telefonul ruleaza la potential maxim sau daca va fi incetinit automat. Update-ul va intra in faza de testare la inceputul lunii februarie, urmand ca varianta finala sa fie pusa la dispozitia utilizatorilor incepand cu luna martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.