Un tanar in varsta de 26 de ani risca ani grei de inchisoare dupa ce si-a obligat iubita sa mearga aproape dezbracata pe strada, intr-o zi friguroasa de iarna.

Tanarul Jason Melo a obligat-o pe iubita sa sa mearga dezbracata prin cartierul Harlem, din New York, in luna ianuarie a anului 2016. Motivul este acela ca femeia ar fi primit mesaje de la un alt barbat.

Jason si-a filmat iubita in timp ce mergea aproape dezbracata intr-o zi de ianuarie si a umilit-o verbal. Desi fata a refuzat sa iasa din casa, iubitul ei a obligat-o amenintand-o ca o bate.

Tanarul a trimis clipul video rudelor fetei si barbatului care il facuse gelos.

Autoritatile l-au condamnat la doi ani si jumatate de detentie pentru asalt, hartuire in forma grava, violenta si punere in pericol a unui minor.

Desi in instanta a refuzat sa vorbeasca, victima a povestit suferintele prin care a trecut, intr-o scrisoare citita la tribunal de procuror.

"M-a distrus in atat de multe moduri. Nu s-a oprit, a continuat sa ma tortureze de parca ceea ce pentru mine a fost un cosmar pentru el era o gluma bolnava", a scris tanara, potrivit Stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.