Nicolae de Roumanie Medforth Mills a stat de vorba joi cu oamenii veniti sa ii aduca un ultim omagiu bunicului sau, regele Mihai, la Palatul Regal.

El a venit insotit de logodnica sa.

Fostul principe a citit mesajele pe care romanii le-au lasat pe gardul Palatului Regal, a dat mana cu oamenii care asteptau emotionati sa intre la catafalcul regelui Mihai si s-a a imbratisat cu unii dintre ei.

Nicolae a spus ca este alaturi de tara si popor. Intrebat de o cineva cand vine in Romania, fostul principe a declarat: "Nu vreau sa zic acum public exact cand, dar voi veni inapoi".

Oamenii i-au transmis condoleante, unii izbucnind in lacrimi. Unii i-au spus ca este speranta lor de mai bine si ca il vor rege, iar altii i-au transmis ca seamana cu regele Ferdinand.

Fostul principe Nicolae le-a multumit celor care au venit sa ii aduca un ultim omagiu regelui Mihai.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.