Alina Ionela Ciucu, tanara care a fost ucisa marti seara la statia Dristor, dupa ce a fost impinsa de o alta femeie in fata metroului, era membra a PMP Sector 3. Ea avea 25 de ani.

Am aflat cu tristete ca tanara omorata aseara cu cruzime la metrou, Alina Ciucu, era colega noastra de la Sectorul 3. Condoleante familiei indoliate. Dumnezeu sa odihneasca in pace un suflet nevinovat!”, a scris presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook, potrivit Digi24.

Alina Ciucu, in varsta de 25 de ani, a murit marti seara, in statia de metrou Dristor, dupa ce a cazut in fata unei garnituri de metrou, initial suspectandu-se ca a fost vorba despre o sinucidere. Politia Capitalei a anuntat, dupa cateva ore, ca tanara a fost de fapt impinsa de o alta femeie si a facut publice imagini cu ea.

Femeia incercase un gest similar in statia Costin Georgian, cu putin timp inainte, cand a impins o alta tanara, dar aceasta nu a patit nimic. Conform Politiei, cea care a fost prima tinta agresiunii a facut reclamatie in jurul orei 20:00.

Agresoarea, in varsta de 36 de ani, a fost prinsa de politisti ai Brigazii de Politie Transport Public Bucuresti in noaptea de marti spre miercuri si ulterior retinuta.

Conform reprezentantilor Politiei Romane, la audieri femeia - Magdalena Serban - s-a recunoscut in imaginile video, dar nu a explicat de ce a facut aceste gesturi.

Femeia suspectata ca a impins doua tinere in fata unor garnituri de metrou, una dintre acestea decedand, este cercetata pentru omor si tentativa de omor, au anuntat procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Ea va fi prezentata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.