Presedintele SUA, Donald Trump, va fi supus unui examen medical anul viitor. Doctorii vor avea permisiunea de a oferi publicitatii rezultatele. 

Un medic de la Walter Reed National Military Medical Center il va examina pe presedintele american. Anuntul a fost facut de purtatoarea de cuvant de la Casa Alba, Sarah Sanders. "Inregistrarile vor fi ulterior date publicitatii", a declarat aceasta joi, potrivit Stirileprotv.ro.

Purtatorul de cuvant a facut acest anunt la o zi dupa ce au aparut ingrijorari la adresa starii de sanatate a presedintelui SUA, dupa ce a parut sa aiba gura uscata si s-a exprimat neclar atunci cand a facut declaratii cu privire la recunoasterea Ierusalimului drept capitala a Israelului.

"Gatul presedintelui a fost uscat, nimic mai mult de atat", a declarat Sarah Sanders.

Toti presedintii americani au fost supusi unor examene medicale anuale si au publicat rezultatele analizelor.

La inceputul anului viitor, publicul va afla pentru prima data informatii cu privire la starea de sanatate a celui mai batran presedinte american, care are in prezent 71 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.