Aproximativ 50 de locatari, printre care zece copii, au fost evacuati joi dimineata dintr-un bloc din Capitala, in urma unui incendiu puternic izbucnit intr-un apartament de la primul etaj al imobilului. 

Trei persoane, printre care si un copil, au fost transportate la spital.

Incendiul a izbucnit la un apartament de la primul etaj al unui bloc de pe bulevardul Ramnicu Sarat din sectorul 3 al Capitalei, in jurul orei 2:30 dimineata.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, cinci ambulante SMURD, un echipaj de descarcerare si Detasamentul Special de Salvatori.

"Avand in vedere degajarile mari de fum care au inundat casa scarii si care puteau cuprinde si apartamentele de la etajele superioare, au fost constituite, in mod prioritar, echipe de cautare-salvare pentru evacuarea tuturor persoanelor surprinse. Simultan cu actiunile de evacuare s-a intervenit si pentru localizarea si stingerea incendiului. Dupa aproximativ o ora din momentul anuntarii incendiului, toate persoanele au fost evacuate, iar incendiul a fost lichidat", au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, potrivit News.ro.

In urma incendiului, un barbat a suferit arsuri pe maini si fata, o femeie a facut atac de panica, iar o fetita in varsta de 4 ani a fost expusa la fum.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.